38 minggu 1hari

Syukur Alhamdulillah saya slmt bersalin hari ini pada pukul 10 pagi tadi..dngn berat 2.5g sahaja..🥰due saya 8.11.22 tapi klur hari ni,26hb Oktober.

27 Các câu trả lời

anak sulung ke sis? alhamdulillah tahniah . Sy pun ada dgr , kalau anak sulung biasanya awal dr due date . xtau la kan, kuasa Allah semuanya kita hanya bersedia shja heheh

Masya-Allah tahniah sis sy 38weeks 1day jga tapi baby masih duduk dalam perut☺️ doa kan saya jga semoga selamat bersalin aamiin

2y trước

Buat squad n jln itik kaki kepak hbis.. Sy buat dr 38w sbb bby sgt2 slow grk byk tdo bby.. Buat push up 20x 3set..alhamdulillah 39w6d keluar normal.. Ckp2 sllu, cpt lh keluar dgn normal.. Ary2 tiap mse.. Pglmn ank no2.. Then mnx suami bsame n tlg bkk jln dgn seluk..

tahniahhh sis. sy pun 38 minggu 1 hari sekrg ni. tapi bby sedap lagi duduk dlm perot. puas pujuk ajak keluar. 😅😅😅

tahniah sis. alhamdulillah,doakn saya juga bersalin normal tanpa koyak dn luka,serta lancar. saya 36w

tahniah sis...selamat berpantang..😍♥️ sy bru 37w 1hari..lmbt lg..hehe.

2y trước

insyaAllah...Aamiin....trima kasih sis😍♥️

Sama lah. Due saya 9/11. Tapi baby keluar 29hb. Berat 2.83kg. Selamat berpantang sis! 🥰

tahniah selamat berpantang...sy due date 1/11/22 pun blum lg bersalin😂

syukur selamat bsalin.. 38w 3d belum launching 🥺🥺🥺🥺🥺🥺

ade turun darah ke sis ..boleh bgi tipss cpt buka bukaan saya ank first

tahniahh sis ❤️. saya dh 38 minggu 2hri hehe toi dlm perut lgi

2y trước

sabar dh tak lama g tu..Sya doa kn sis kena kuat..dlm bersalin nnti..hrp bby and sis sihat.