Tolong....

Sye tak biasa sakit gigi tapi semenjak preg dah 2kali kambuh sakit gigi dah guna sensodent pun msh sama dah minum panadol bnyak kali msh sama boleh tolong saran mcm mna nk kurangkan sakit ni, nk keluar cari ubat pun tak berani sbb pkp ni alah tak tahan betul sakit ni ???

3 Các câu trả lời

Pernah jadi macam tu juga waktu awal mengandung. Then ambil pil calcium obical..makan setiap hari 1 biji, tapi kalau ada rasa sembelit selang sehari..Alhamdulillah ok

Slalunya sakit gg sbb kurg kalsium...bby serap byk zat dr bdn kita masa pregnant...mkn pil kalsium atau minum susu

4y trước

Pregnant ni mmg...elok xde kencing manis pon tetibe leh ade kencing manis😁

Sye pernah baca kalau sakit gigi tu maybe sbb kalsium x ckup. Try la amik calcium pill