???

Sye skarang dh 34 week..nak packing barang pening sikit..nakk packing barang mummy n baby skali atau asing..mak sye ckap skalikan je senang nk bawakk..tpii Ada yg ckap asingkan sbb senang nakk cari barang nntii..agakk2 mne yg lebih mudahh..

27 Các câu trả lời

Biasa kat wad kita pakai baju hospital je..yg nak bwk pun hanya baju masa nak balik serta kelengkapan mandian kita..dulu2 saya bawak asing2 sbb dulu2 baju kena bwk sendiri..skrg better letak sekali je baju kita n baby..x payah nak angkat byk2 nanti..baju baby siap2 asingkan dlm beg ziplock..baru tak bersepah n senang nak cr time nak guna..

asingkan baju baby...nanti senang nak cari...sy ank first aritu sekalikan je baju saya n baby tp skrang sy pregnant 32minggu...dah packing baju saya dan baby...tp sy asingkan...senang husband atau misi tlg ambikkan

Sekali kn aje 1 bag senang. . Nurse2 pun kata satu bag senang angkut . Tak kalut byk2 bag tkut ad je yg tertinggal . Baju baby letak dlm 1 plastikpack skali kn aje dlm bag baju ibu . Baju ibu tk byk pun bawak

4y trước

Okayy tq siss

Mcm sye barang baby n sye masukkan 1 beg je.. Tapi yg baju baby sye siap2 masuk dlm plastik zip tu n tulis baju tu untuk pki bile.. Kite pon senang nk ambil tengok pada tulisan dekat luar tu je..

Sy pun dah 34weeks baru siap packing barang baby dgn sy.. Sy asingkan baju baby dengan beg lain senang sikit nurse nanti nak minta baju baby tinggal kasih jer

Skalikan je tapi utk bwak msuk dlm lb letak dlm plastik pack asing utk sepasang bju baby & selimut baby je utk nurse pakai selepas baby keluar (bersalin)

Sy memang packing dlm plastik lain2. Beg pun dua sbb satu beg je tak muat. Tapi ada sikit2 barang baby masuk beg sy. Janji awk dah label setiap yg awk packing.

4y trước

🤗

Pkaian dkt ward sye sekalikn je dgn bby. Mse dkt LB je sye asingkn dlm 1 beg kecik.. Msukkan dlm plastik ziplock tu. Nnti senang nurse nk tlg amikkan

Saya asingkan. Sbb dah takdir kena czer n ddk dlm labour room lama. So misi mintak beg baju baby. Bagi je bag baby sng xcm0ur dgn baju kita.

Kalau saya, saya sekali kan barang baby 1 beg, barang ibu satu beg. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye sis. Aamiin 🤲🏻💕

4y trước

Tq sis☺️