Adakah bole pregg lps hbis period?

Sye period 1/1/20-10/1/20, brsma Suami 12&13/1/20. Adakah bole pregg dlm mse yg singkt? Sbb skrg perut rse xslesa, sakit pinggang ke atas, pedih ulu hti, kembung perut, lpas tu mkn xbole bnyk klau 1 senduk nasi tu memang xbole habis. Harap2 ad Berita paling gembira Thun ni. 2 tahun menanti..?? #15/2 Happy Anniversary?

2 Các câu trả lời

Selalunya subur seminggu dua selepas period. Tapi jangan terlalu berharap ya. Selalunya kalau terlalu berharap mmg simptom2 akan ada.

5y trước

Ape2 pn tq sbb bg keterangan☺️

12-13 tu bkn waktu subur slalu nya lepas smggu period wktu sbur