just mum

Hi.. sye nk tnye ckit.. segan lak.. hmmm sjak preggy, time bersama, suami cm lbih excited.. xthu lah.. sye rsa xselesa sbb bdan rsa beso, mngembang, segan tp suami cm berminat sgt.. hahaha tp sye risau kt bby lak.. kdg lepas brsama nnti bwah perut nih krem.. huhu tp xckp kt dia.. ???? Tp nk tolak hmmm msalah lain lak jd kang.. Pham kan mommies.. ?? mommies yg lain cmne?? ☺️☺️

2 Các câu trả lời

Lpas dlm bhya. Air mani bolei sbbkan jln trbuka sbb mcm induce. Ubat induce yg bg ibu2 brslin tu tiru air mani.. ujung2 nk brslin brulah digalakkan buang dlm sbgai ntural induce.

5y trước

Kannnn.. sye lg lah.. ank nk msuk 4.. kahkah xpnah thu pun..

Tak ada masalah pun bersama sis. Kat buku pink pun ada tertulis. Lps bersama mmg perut akan keras. Biasanya senget ke kiri 🤣

4y trước

setahu saya, pakai jari tak boleh.. Sebab boleh sebab infection.. Walau dah cuci sebersihnya pun, kadang ada lg kuman tertinggal.. Bahagian faraj kita ni sangat sensitif, sekarang mungkin OK.. risau masa kedepan tua nanti.. Atau penyakit dalaman dalam diam2 yg kita xdpt rasai sekarang.. Maaf ye, saya share berdasarkan bacaan saya sahaja.. Sebab saya selalu baca berkaitan kesihatan faraj dan rahim kita ni.. Disitulah kenikmatan, disitulah mulanya kesengsaraan.. Harap kita semua sihat sentiasa. Jagailah kebersihan, jgn turutkan sangat nafsu.. Kesian pd anak2 sama kalau kita x sihat nanti.. sapa nak jaga depa...