Period sehari

Sye nak tanya, normal ke kalau makan pil perancang boleh period sehari.. Atau pon sye dah pregnant .. Tapi bila test upt hari tu 1 line je.. Bulan lepas period sye dtg sehari.. Tapi sye tetap terus kan mkn ubat ikut waktu.. Perlu ke sye stop makan pil yer?

4 Các câu trả lời

Normal. Itu penangan pil hormon. Continue mkn pil sprti biasa. Pil ambil masa 3-6 bulan nk regulate cycle baru. Jd mula2 klau light bleeding atau x dtg, monitor next month.

2y trước

yekew normal? sbb sye start mkn pil bulan 2 2022.. dah setahun.. sblom nie elok je period.. dlm 4 atau 5 hari.. tpi bulan lepas dye tiba2 dtg sehari je.

Normal period sehari. Hormon belum stabil tu

2y trước

Saya makan pil pun Mei 2022.awal2 tu sehari je haid dtg. Kalau puan risau, boleh consult dgn nurse perancang/doktor, ya. Lg pun tempoh max haid 15 hari. Pantau dulu. Jika haid seterusnya begitu, cek dgn doktor.

normal