Ingin bertanya

Sye baru lepas gusur hujung bulan 12...skrg sye lewat period dalam 3 hari ...lps tu keluar darah mcm haid...tapi cme 2 hari...bila test upt ...ada line 2 tapi 1 kabur...tapi lambat muncul mcm dalam 20 minit ...tapi dah 4 upt ...semua mcm tu...ada kemungkinan sye mengandung kr...atau upt sye rosak ...#ingintahu

2 Các câu trả lời

Mungkin puan boleh tunggu lagi 2 minggu selepas tarikh sepatutnya mula period. Kandungan hCG dalam urin mungkin masih rendah jika test terlalu awal.

bacaan lepas 5-10min tak valid ya. boleh tu tggu lewat period seminggu utk check semula