kencing kotor

sye kurang mnum air msak air ap yg sesuai sye amalkan utk hilngkn kencing kotor..

17 Các câu trả lời

sy pksa diri jugak untuk suka air masak😂 klu mnum pkai gelas,mmg x abis, so sy buh je air dlm botol, letak straw,sedut2, jap je abes...bila ok ngan cara tu, sy beli botol yg siap2 ade straw kt diy, yg 2 liter...boley la abeskan sehari 2 liter. hehe..tp nak air masak sejuk je la,kurang sejuk lambat la sket abes...klu air mineral beli kt kdai sy beli yg penutup hijau je.. cuba la cara ni jugak,hihi

5y trước

Betol 🤣.. dok g toilet jaa.. tergedik² plak tu...

Mnum jus pon blh.. klau kurg mnum air msk blh je mnum air pape yg mnis tp jgn la buat mnis2 krg kncg mnis pulk.. tp push diri juga ye sis mnum air putih.. sy pon mcm sis ssh nk mnum air putih.. 😅

paksa diri sis minum air masak biarpun sikit kencing kotor time pregy ni bahaya ..

Klau sya minum air meneral jak... Alhamdulillah air kencing ok tiap kali g cek

Kalau saya pulak minum air kelapa sis...

Cuba minum air kelapa ..

Minum barli tanpa gula

Minum air kelapa

Sy minum barli suam..

Air msk je ok la