songsang 37weeks

Sye dlm pjlnan g spital utk jmpe pkar sebb bby songsang.cube nk buat cre bslin normal..dgn cre pusingkn bby..sape pnah buat mcm ni?mcm mne proses nye nti ye??

9 Các câu trả lời

Saya penah doc tolong pusingkan baby masa tu dah cukup 39w kepala baby masih kat atas..3x doc try pusing Alhamdulillah berjaya kepala baby turun bawah balik nye petang tu malam tu dah turun tanda darah pagi tu terus g hospital dh buka 3cm baby keluar normal tp da bekas jari doc di dahi dan belakang kepala tapi lama² hilang kesan merah² tu

Sis tw songsang melalui scan ke cmna...or rsa gerakkn kt bawah...maaf hritu sy pon songsg...cuma p klinik misi ckp bby dh pusing kebawah...p kt bidan kg pon dia ckp bby dh pusing kpala kt bawah...34nie bru kna p scan

Dulu ada kwn kerja pregnant babynya songsang. Dia minta pusingkan balik..Tak guna juga tu.. umbilical cord terlilit kat leher baby. Bahaya pd ibu dan anak.. Hujung2 ceaser.

Syukur alhamdulillah saya takde mcm Tu tapi saya just nak doakan Semoga urusan sis dipermudahkan... Semoga sis bersalin normal nanti, Amin~

Saya 30w br dpt tau bby songsang lbh kpd melintang.. harap bby berpusung balik arah betul.. sbb sy jnis bersalin awal..

Sye mse nk lahir bby 34w sonsang..hmpir dktor operate dngan kuasa allah alhamdulillah trkeluar kki bby dulu,..

Sya amal mgurut...alhamdulillah..baby msih d tmpt yg baik...sya akn truskn now 30 mggu..

Try buat sujud lama2

Sujud lama2