bby songsang

ade sape mcm sy tak 36 weeks lbih. bby kepala di atas. kena buat appoimnet dgn spital mau pusingkan bby. sebab bby xboley pusing sendiri. sakit tak ye

1 Trả lời

sy pernah pusingkan bby waktu 1st baby, alhamdulillah semuanya berjalan lancar. doc akn bg ubat bius & ubt bius tu akan buat kita rasa sikit gementar, time pusingkan bby tu xrasa sakit sbb dh bius.

5y trước

aah sbb xnk bg rasa sakit. sy buat time 36weeks, 38weeks bby dh keluar. alhamdulillah bersalin normal