sakit kple

Sye dh 28 weeks n Sye seorg guru tadika....sejak2 ni kalau lepas kelas mesti sakit kple...xthu lah kenapa...ada x yg MCM Sye...kalau sakit kple ni ada masalah hb ke??

1 Trả lời

sakit kepala mmg petnde hb low . atau pon tekanan drh xok . bole jdi juga sbb faktor bdn letih sbb janin dh besa sis . bbyk2 kn brehat dn mkn mknn brkhasiat . klau sis mmg ad msala hb low mmg hb low buat mommy sakit kepala .

5y trước

ye mmg kne reht sis klau sakit kepala . xpsl nt trpitam plak . mmg mse preggy ni bole sakit2 kepala . tmbh skrg cuaca pns sis mmg akn alami hal mcm tu . sy sndri pon mcm tu kdg ari ni sakit kepala esk bru ilang .