ciri2 bby boy

Sye Dan suami harap Sgt bby boy...bby ke3 ni.. Mcm mna kita nk tahu kita mengandung bby boy..,APA pendapat momy2 ????... Sebab sebelum ni anak2 kedua duanya girl.. Suka pkai lipstick... Skrg xmau .. Cukup sekadar sisir rambut..perfume pun xde..xsuka pkai..kli ke3 ni cerewet sikit pregy ni...

1 Trả lời

Sama mcm sy preggy boy, malas mndi, mls bersiap, pakai ala kadar je kalau keluar..tp muka brseri, kulit licin je