Gugur tak tau punca kenapa..

Sye bleeding 2 minggu yg lalu.. mungkin belum rezeki sye .. 🥺

2 Các câu trả lời

Xpe sis.. biarpun miscarriage tp sis tau sis boleh mengandung, selepas ni mesti ada rezeki lagi😍sy pn pnah miscarriage last yr, sa rest 1 tahun utk jaga mkn n jaga kesihatan badan, skrg merancang balik.. harap tahun depan tahun baru ada rezeki kita😍

3y trước

inshaa Allah sis.. harap juga..❤️ sis Tau Tak kene tunggu berapa lama untuk nak mengandung balik?

doc pakar ckp peratusan kbnykkan sbb janin tu sendri y x sihat sbb tu ggur..sbb rahim n lain peratusan nye rendah

3y trước

amalkan acid folic sblm rancang peknen tu lbh baik..mnum susu..mkn mknn khasiat..jgn ambil mknn y x sihat y ade mcm2 bhn perisa.