Baru ii nie muntah ii, dalam 2-3 hari mcm tu baby kurang bergerak normal ke?

Kalau sebelum nie ada jugak rasa perut kram ii tp 2-3 hari nie kurang sikit normal ke? Sye waktu mengandung jarang nk muntah tp haritu je sye muntah keluar segala isi yg sye makan mlm tu. Tak tau kenapa, Pagi pun muntah jugak bende yg sama. Harap ii xde effect dkt baby🥺#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

puan kalau berkaitan gerakan bayi better go to hospital. sebab kita sebagai ibu mesti ada naluri yg baby kita okay or tak. better kalau nak lebih kepastian pergi ke hospital terus. saya pun haritu baby kurang gerak. and kalau puan lambat sampai da 3 hari nurse doc mesti marah. sbb bahaya untuk baby. atleast kalau puan pergi awal hospital apa apa jadi doc boleh selamat kan awal itu yg doc bgtahu saya. sbb saya pun first mom, and 2 hari macam tu anak saya kurang gerak baru nak g hospital.

9mo trước

Take noted👍🏻

Puan dah pregnant berapa weeks ya? If atas 28w risau juga kalau kurang gerakan sbb waktu tu mmg wajib tanda gerakan baby sehingga bersalin. If belum 28w masih normal kalau baby rasa kurang gerak. Cumanya kalau puan risau mmg baby tersangat kurang gerak boleh terus pergi klinik/hosp ya jgn tunggu2

9mo trước

Okay take noted tq🫶🏻