Pilih nama baby

Sya tengh mengandungkn ank no 2...sya dh pilih nma yg sesuaiuntk baby (NUR YASMIN AQELAA) tapi kak ipar kta nma tu x cantik..kak ipar suruh letak nama pilihannya (NUR JANNAH)#pleasehelp

68 Các câu trả lời

makna nurul jannah tu mmg baik... tp ank awk... proceed.. nk puas kn hati org lain x perlu... yg mngandung tu awk.♥️♥️

ala hai..cantik je nama pilihan sis Tu.. nk sis kan..nama nk ikt kakak ipar lak..suh kakak ipar simpan utk ank dia je nama tu

Suruh kakak ipar beranak sendiri nak bagi nama sangat. Kita yang mengandungkan dia sibuk nak bagi nama ke anak kita pulak.

tu anak awak .. xperlu pendapat dia pun letak je .. sibuk macam dia pulak mengandung 🤣🥲 cantik je nama sis pilih tu

nama ank pertama..tok wan yg letakkan(muhammad azaruddin bin anuar)anak kedua tok wan letakkan jugk(aaidah binti anuar)

guna je nama kak ipar bagitu tapi apa2 keperluan anak tu dri baby smpai habis sekolah suruh guna duit dia dia tanggung

Tak payah ikut orang, bukan kakak ipar you yg nak beranak nanti. I paling benci org jenis camni suka sibuk hal org.

Nur Jannah sbnrnya nama yg berat ..tkot tak boleh bawak....nama awak nk tu okay dh...sy hrp awak x dgr ckp dia...

anak puan kan, puan lah decide nak nama ape. suruh kakak ipar pregnant lagi dan letak lah nama nur jannah tu

Nanti time daftar nama bukan kak ipar tu tau pon😆, letak je nama yg sis dan pasangan nak👍🏻😁