Baby scan nampak berat n besar

Sya takut lah? haritu scan dokter cakap berat baby sya dah 3.1Kg diusia kehamilan sya 36 week.. is it normal?? now im 37week?. Naik lagi ka berat baby lepas ni? korang ada pengalaman x mcm sy ni? Share² plis?

1 Trả lời

Xbesar dh tu ok je klu doc xckp ape2 berat bby..naik je berat tpi sikit je...

5y trước

ade normal ade yg xblh norml..Tgk keadaan sis...N tgk bdn..Sye alhamdulilah besar pon normal..Ade yg 4.3Kg boleh lhir normal...