Spotting bahaya ke

Sya skrng pregnant 5w .. sya mengalami spotting dh dekat 7 hari dh .. spotting sya mcm ni .. normal ke??

Spotting bahaya ke
3 Các câu trả lời

Hi Ibu, ada yang begini waktu pregnant. Tapi seeloknya Ibu pergi scan. Sebab hampir 7 Hari. Supaya tahu di mana kedudukan kantung. Bimbang jika di luar rahim (jika diselangi sakit perut). Dapat membahyakan kesihatan ibu.

Awak. No worries. Setakat spotting ni. Normal. Kalau keluar darah tu yg tak normal.

xnormal. bila u pregnant u xboleh ada spotting or bleeding.

1y trước

Puan Anis. Saya menjawab soalan utk di atas ni. Tentang spotting coklat. Bukan soalan utama pasal spotting 7 hari. Harap maklum. Saya ada balas utk jawapan utama ni di ruangan bawah. Betul, utk beri jawapan perlu maklumat dan ilmu yang betul.