Sya dh scan ada kantung baby, sya bru 5 w 4 d. Mcm ada spotting. Normal ke. Waiting after 4 years

Sya dh scan ada kantung baby, sya bru 5 w 4 d. Mcm ada spotting. Normal ke.  Waiting after 4 years
3 Các câu trả lời

Kalau makin teruk. Terus pergi klinik ya . jngan buat kerja berat2 . Jngan naik kereta atau motor lama2. banyak kan berehat ya sis.

2y trước

kita doa yg terbaik

Kalau x bnyak ok je biasanya 1-2 hari camtu ok je.. kalau dah jadi fresh blood tu kena jumpa doctor cepat2…

2y trước

ok sis, tq doa kita je

Kita sama sis.. dr bagi ubat kuat rahim.. doa yg terbaik 🥺

2y trước

doa semua yg ter baik,jgn risau .