Air ketuban

Sya scan krjaan ahd lps ktuban 15..scan swsta kemarin 9.2 plk..susah hati dh ni..buat detail scam bln lps xde plk syak mslh buah pggng bby ke apa..ni knapa jd 9.2 eh..mesin dy slh ke cmna..sya xleh tdo mlm memikir

5 Các câu trả lời

saya rasa sis ni terlalu byk overthinking hehe. sbb banyak tanya soalan yg sis fikir sendiri kan. kalau sis ragu2 atau rasa ada yg tak kena, masa nak checkup tu sis kumpul soalan & tanya pd doc. kalau takut lupa, noted dlm hp. saya buat mcm tu. supaya lega & tak tertanya2. sbb kdg apa yg jd kat org ok je tp bila jd kat kita, tak ok. sbb keadaan badan / kesihatan kita kan berbeza. boleh jugak download apps2 pregnancy yg lain utk baca artikel2 psl pregnancy ni tambah2 kalu first time mcm saya 😁

1y trước

tq sis bg smngt kat sy