Bantu Sb risau

Sya prgnt first mom now 12week 5day.. Sye rse sakit bahagian ari2 lbih kurang MCM senggut tp xkuat pn rse die.. cume DTG on off. . ad yg pnh jd x.. normal ke?

2 Các câu trả lời

hi sis. kalau mild cramp on off msh ok tu normal sbb rahim kita sdg adapt dgn bnda baru utk mengmbang. tp kalau ada bleeding tu sis pelu cepat² jumpa doktr tau sbb kalau bleeding time preggy it's not normal.

1y trước

ok sis ... tq Sb Jwp.. 🤗🤗

masa saya 12 weeks mmg ada rasa cramp2 manja. bila tanya dr dia ckp rahim tgh mengembang tu sbb rasa cramp. tp kalau sakit sangat or ada bleeding kena pegi emergency terus ya

1y trước

xde sis die on off je..