Mummy

Sya pregnant dh 7week tadi scan nmpk kntung je baby tak nmpk lagi.. Normal ke?

27 Các câu trả lời

Kes saya masa 9w pun still nmpk kantung je. Ingt baby x jd. Doktor smpai kata lepas 2 minggu kalau x nmpk jgk kena mkn ubat cuci rahim. Sedih n nangis jgk la tp alhamdulillah lepas 2 minggu check balik dah nmpk baby n jantung dia. Normal tu inshallah. :)

5y trước

Sya pun...mula2 cm aduh sedih...suami ckp xpa la, its ok...tp hati tetap kata ad baby...huhuhu sy scan 9w4d....tp dkt scan tu detect 6w5d pulak...

Jgn risau sis.. ade yg cepat nmpk.. ade yg lmbat nmpk.. sy Mula2 scan 6week.. just nmpk kantung je... sy tunggu lagi 2 minggu.. Alhamdulillah.. Baru ade nmpk baby dgn jantung... sy doakan semoga ade rezeki sis.. skrg ni hepi2 think positive je

Sma ngn sy...klu ikutkn hri ni dh 9w4d...tp td buat buku, scan nmpk kantung ja...lpstu refer g hospital pulak scan bwah...pun sma...Dr sruh dtg lg 2-3mggu...sbb dkt scan sy tu 6w5d

sy pon 7 week bru g scan sbb sakit mcm sengugut.dokter scan mule2 ckp nmpk kantung je.jantung bby xdgr bile zoom bnyk kali bru dgr.dokter ckp bby kecik.😞😞

kalau scan biasa i mean di perut x nampak, nanty sebenarnya doktor boleh buat vaginal scan. kamera lalu di vagina. dr situ terang nqmpak heartbeart baby

normal lah kot....ok la tu nmpk kntung...saya xnmpk apa2 lagi....kikiki...tunggu je larrr....2 minggu lagi.....klu ada rezeki xkmna....

Normal.. sy scan 7 minggu kantung pun tak nmpk.. doc suruh repeat lg dua minggu.. Alhamdulilahh dh nmpk baby dgn heartbeat lagi..

5y trước

sama laa .. jadi xkot pula .. nt awal bulan 12 bru nak scan balik .doakan sya yee

Normal tu.. Sy pun scan 7 week nmpk kantung je.. Scan 11 week dh nmpk baby pusing2 nmpk tangan kaki dgn dgr jantung baby lagi.. ❤️

5y trước

Betul.. Ada video scan tu.. Seronok tgk

normal sis.. sy pn mcm tu.. xde apa lh..kantung dh npk tu kira ok la..ats2 org sis.. ada yg lmbt ada yg cpt nmpk..

Normal sis.. sy dua kali scan nampak kantung je.. lepas tu 8-9 weeks scan lg baru nampak baby 😍