Gatal2

Sya preggy 20weeks.. normal ke klau mngandung, keputihan menjadi gatal..

25 Các câu trả lời

Cuba cut sugar drink, minum air putih lebih. Pakai panty liner and kerapkan tukar panty liner.

Klu gatal atau pun berbau x normal sis...gi klinik nnt dokter bgi ubt insert di miss v

Klu kputihan tu normal... Tu lah nk tau gatal tu yg mcm mne #TAPSupermoms

Bagitau Doctor. Bahaya kalau biarkan bila keputiahn menyebabkan gatal2

Saya pon skang 24w kerap gatal2.. Saya bsuh dgn air garam suam lega..

Keputihan dan tak gatal normal. Tapi kalau gatal tak normal tu sis..

boleh saya tahu gatal yg mcm mana?sy ad kputihan byk jgk tp x gtal

normal... tp kena cek tu.. kalo x tkut makin teruk..

Tak normal.sila jpe doc myb ad infection

Takut GBS jer.. better p check kt klnik