Keputihan hamil 27minggu 5hari

Hiii sya nak tanyaa . Klau keputihan mcm tuu oky kaa untk ibu mngandung 27 mnggu 5harii.. takk berbau.m Cik V pun takk gatal².. hrp ada ygg tlong jwab.. sorry gmbar ada mengotorkn sikit. 😅

Keputihan hamil 27minggu 5hari
2 Các câu trả lời

Bila dah keputihan berwarna, kena maklumkan dgn misi. Nt misi akan refer awak ke doctor. Tanda2 jangkitan kalau dah keputihan warna kuning/hijau... Dan tak elok untuk kandungan. Boleh menyebabkan keguguran... Dan err.... Gambar tu boleh kot set ke NSFW.

Tak ok.. Kene cuci setiap kali ke tandas

4y trước

Ok Same2