Salam ibu2

Sya period 24/7 stop period 5/8 Sya cek kt apps hari subur saya 25/9 Smalam ada brsama suami tpi buang dlm, ada chance ke prengnant klau hri subur lmbat lagi? Sya ada ambil cck depo..next week bru ccuk kali ketiga

1 Trả lời

kalau sye, hri subur dkt apps xsama. so xblh bergantung sepenuhnya jgk dkt apps. kne tgk sign dkt diri sendiri mcm mana hari sbur tu.

1mo trước

antara tanda2 waktu subur tu slalunya suhu bdan naik skit drpd biSa, lpstu ada keluar cairan jernih, ada egg white.