Mommy help !!!

Sya pegi kk tdi cek hb 8.3, bole tolong x. Ada sesiapa ada tips nak naik kan hb ? Sya 32w0d for todqy🥲 #pleasehelp

14 Các câu trả lời

sy sblom ni pun mcmtu asyik 10 lebih je hb hampir2 nk kena drip cosmofer lpastu 3 hari sblom nk g checkup sy mkn bayam kerang kurma ajwa dgn jus mamariam lpastu masa nk mkn ubat sy mkn buah oren sunquick telan skali ubat lpastu minum air limau kasturi tiap kali mkn ubat pegi checkup alhamdulillah hb terus naik 11.7 nseb x kena drip .

1y trước

awk try mkn ubat dgn air limau kasturi dgn buah oren sy baca byk yg menjadi sbb buah tu ada vit c . sblom ni sy mnum dgn air sunquick x menjadi sbb bkn buah asli sy try minum dgn air limau kasturi tanpa gula menjadi .