keliru

Sya nk tnya normal ka bqu msok 6w test upt nmpak 1 line Yg line bwah tu pudar sngat..Xprasan sngat kna tngk btoi2 bqu nmpak ada line samar2 ja..Dh lewat priod dlm 12 hari dh..

3 Các câu trả lời

same la awk... sy pon mcm tu jgk... perut makin besar ni... pinggang skt x blh pakai seluar yg ketat dkt kwsn perut... rse x selese... klau ikot kiraan esok 6w... mggu dpn nk pg check klinik

mungkin hormon hcg masih rendah. its okay. repeat test every two days atau pg klinik terus pun bole

normal . sy 18 weeks bru line trg

1y trước

try guna upt clearblue dia bleh tahu selalu..