Doktor dan klinik

Salam smua..hai, ada x situasi yg sama dgn sya ? tiap bulan review dgn nurse kk mmg dh ada tarikh, tapi sya geram sbb dktor bnyk kali misses xbgi tarikh jumpa dia...lps tu, tiba2 nurse call awal pagi sruh dtg klinik sbb drg dh decide nk pda hari tu...🤦🏻mksd sya, scara mngejut...kdg, drg call sruh dtg pagi tu jgak ambik borang d kk,then pg hospital cek hb,then dtg balik klinik jmpa dktor..🤦🏻 ada x ssiapa sama dgn situasi sya ? mcmana anda smua handle...?

2 Các câu trả lời

sis kena kerap tnya dengan misi yg bgi tarikh janjitemu tu bila nak jumpa doktor

Semoga dipermudahkan segala urusan sis