STRES

Sya jd stres stp bln cek UPT slps bbrpa hri missed period tp result - VE?

4 Các câu trả lời

Sabar syg.. Burung yg terbang pon dgn izin Allah.. Yakin dgn Allah.. Dunia ni pinjaman sementara.. Allah Maha Mengetahui apa yg terbaik utk hambaNya.. Sy dah 6thn kawin.. 3kali keguguran.. Doa pada Allah

5y trước

terima kasih nasihat sis

Nak pregnant xboleh stress sis. Cari ilmu tentang opk dan bbt. Nak pregnant pun kena ada ilmu. Xrugi pun. InsyaAllah semoga ada rezeki zuriat untuk kita ♥️

5y trước

Inshaa Allah Aamiin, terima kasih

Jgn stress sis moga ada rezeki timang chaya mata sndri

5y trước

terima kasih doa😊

doa bnyk2 sis... semoga dipermudahkan segalanya

5y trước

Aamiin, terima kasih