lewat period 5hari tapi upt -ve

assalammualaikum semu... saya na tnya... sy dh lewat period 5hari ... hri ke2 lewat sy cek upt -ve.... tp dh msuk hri ke5 ni msih blum period cume sy blum cek upt lg.... tkut na cek.. tkut kcewa.. tp sblum ni buln 12 tahun lps sy bru gugur firstbaby.. sblum2 ni period ontime lps gugur.. ni slps 4bulan gugur period msih blum dtg utk hri ke5... simpton2 prgnant tada plk... cume sy ttbe demam.. #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

boleh repeat lagi 1w. kalau x period jugak lagi boleh pg klinik check.

1y trước

actually 8hari dh lewat...silap kire hari hehehe

waalaikumsalam...try check upt pagi..masa Lepas bangun Tu...

1y trước

sy dh period hri ke 9 lewat period tu... tp 2hri jee dh ta ad .. cume confius skrg tu drah period or implantasi