minggu ke berapa sesuai buat detail scan dan minggu ke berapa ssuai mula bli brg baby

sya first mom .nak tau juga bila waktu yg ssuao nak buat detail scan sbb risau takut awl sgt kalau btul2 buat 18 wk tu .dan bila miggu yg ssuai nak mula bli brg baby ,sbb igt nk bli sikit2 .#bantujawab #firstmom #SeriusTanya

19 Các câu trả lời

saya tanya kat doc kk untuk buat details scan..doc ckp better buat 24 weeks..saya dah pi klinik swasta untuk booking buat details scan....