Ibu hamil.

sya dri first smpai skrg. Xtau perkembgan ank dlm perut ni..stiap kali scan d kk.. laju je kerja dorng. Tpi xtau detail doc ckp ok. smua ok.. mcm tu je..hmm.. skrg sya tinggl tunggu hari..nk bsalin. nak sngt tau perkembgan bby.. ok ke tak... tpi stiap kli pikir bby dlm perut ni.. sya xsedap hati... cuma xnk ckp dgn suami..sya tinggl jauh dri fmly.trpksa ikut suami tinggl kt sni....#firstbaby #firstmom #seriusnanya

15 Các câu trả lời

Time pregnant ni mmg mcm2 fikir,, nanti anak dh kluar sakit sikit pun kite dh mcm2 fikir,, ibu kne train diri utk sentiasa positif n doa yg baik2 ya. Kalau rasa x sdp hati terus tnya je atau g swasta..

dkt K.K doctor scan mmg mcm tu. kita mcm x fhm klu kita x tnya. doctor diam je. cuma dia yg tau dan faham. sbb tu sy g klinik swasta utk tgk perkembangan baby dlm rahim ni.

Dah doktor cakap ok, ok la tu.. sepatutnya sis tanya mase scan jika ada sebarang keraguan. Kalau risau sgt, boleh scan kat swasta.

Pegi swasta lagi baik. Cume kena belanja sikit. Boleh tengok perkembangan baby kita setiap kali scan.

Blh try scan kat luar. Lebih jelass