Bengkak kaki

Sya dah msuk 6bulan .. tp kaki dh start tumbuh bintik2 warna merah n lama2 jd hitam .. sakit die ibaratkan mcm trbakar kaki .. bila check hospital smua normal .. adakah normal?? Ada sape2 prnah alami ke mcm tu

2 Các câu trả lời

org panggil pigmentation, alahan pregnant je tu. sy pun ade. mula² dia merah, lps tu dia kering mcm melecur gitu. jdi gelap, mmg kulit akan nmpk bertompok2 la cket. kene rajin pakai lotion.

2mo trước

Sy punya sakit n bengkak 😢

better pergi cek

2mo trước

kan dh ckp dh check hospital .. smua normal .. drah Pon oke ..