Ada sesiapa yang consume Mamom Milk Booster? Boleh dapatkan review, okay ke tak?

Sya dah consume Mamom 2 hari lepas, tapi susu still drop.#firstmom #firstbaby

6 Các câu trả lời

usia baby awak? baby directfeeding atau awak epmom (exclusively pumping mommy)? boleh nak consume apa2 milkbooster ataupon makanan yg boleh dijadikan milkbooster utk support journey penyusuan awak tapi kena cari punca dulu kenapa susu badan awak drop. paling utama awak kena jaga adalah demand (permintaan) dan supply (pengeluaran/penghasilan) susu badan awak. xde permintaan maka xde la pengeluaran susu badan awak.

Tiada pengalaman. Bagi saya, milk booster original ialah kerapkan menyusu anak secara direct feeding atau pam/marmet setiap max. 3 jam. Kerapkan skin to skin bonding dgn anak penuh kasih sayang. Minum air kosong secukupnya. Makan on time.

Sy consumed mamom.. mmg bagus smpai bengkak susu terlampau bnyak hahaha jdinya saya terpaksa stop makan.. bila rasa mcm susu dah mula drop, baru saya makan sebiji..

saya tak ad consume mamom saya beli kat shopee jenama indonesia "mom uung" lepas bersalin saya terus mnm lepastu kerap bagi baby df bolehlah cukup untuk baby minum

Try minum air kotak longan dan kurma , saya mula mula susu drop juga , pastu try minum tu je , alhamdulillah susu banyak sampai sekarang

Try milk booster nufiya. Saya mkn tu susu meriah