kandungan bru 5w6d

Sya dah 16thn berkhwin dah dh pernah hamil 5x gugur 1x ektopic.. Sekrg ni hamil lgi dah g hospital cek upt positif, scan masa tu 4w5d nmpak kecik je dlm rahim doc x dot nk pastikan sama ada kntung atau x.. Cek darah hcg masa tu 46.2..tpi semlm ada kuar cm brown2 kuning2 sikit x sakit pun pgi ni dah x de pape.. Korek pun x de.. jap g sya tunjuk gmbar.. Normal ke??

kandungan bru 5w6d
2 Các câu trả lời

Saya masa awal mngandung dlm 5,6 w ada kene camni jge... G klinik swasta doc kasi ubat duphaston kata untuk kuat rahim.. Lps mkn ubat tu beransur pulih... Pkir yg baik2 jgn stress insyaallah xde apa2 k... 😊