Bintik² di badan

sya da 12 weeks pregnant , skrng naik bintik2 mcm jerawat kt bdn dan muka . Biasa ke keadaan ni ketika pregnant ? #firstbaby

4 Các câu trả lời

saya msa mngandung naik jerawat yg bnyk kt blkg bdan. lpastu jerawat naik ke muka smpai leher. mmg msa tu confideidpn suami takde sgt. hahaha, alhmdulillah lpas brsalin pulih. amek masa sbulan jgak ntuk jerawat hilang. skrg dh xde dah jerawat tu. tinggal parut je. psanan sya, jgn garu smpai brdarah. tgn saya jnis gatal. suka kopek kulit kering

3y trước

saya x gatal kt jerawat tu .. cuma naik bnyk je ... btol sis , jd x confident dpn suami ...

sy pon gitu sis..tapi bila da masuk bulan ke 4, slow2 hilang n pudar..pastu mase last2 naik balik jerawat kt badan😅

3y trước

in shaa Allah, hilang tu nanti sis😊.

sesetengah mmg ada alahan. mcm sy 7 bulan bru Naik bintik2

3y trước

yeke .. kiranya mmg biasa la ye . rsau jgk saya.

normal saya mukaa dh start berjerawat msa 2 bulann

3y trước

yaa sama normal nnti lepas bersalin akan hilang