Baru 4 Bulan

Sya bru 4 bulan pregnant, klau nk tido kne mengiring belah kiri pstu msti kne letk bantal bwh perot...klau tk msti sya xbole tido, rsa sakt bile xletk bantal bwh perot, sakt tu buat sya xslesa smpai xbole tido...adkh ianya normal? Ad ke ibu2 hamil yg kne mcm sya?

11 Các câu trả lời

Saya dari first tri smpai skrg dh masuk 7bulan kene tido mcm tu..kiri kanan alas bantal bwh perut baru selesa nk tido sbb tinggi.. Normal sis untuk support perut kita..

Hehe sama mcm saye 4bln .. saye beli pregnant pillow kat shoppee , selesa tido sbb bole sandar jgk .. bantal tu mmg untuk ibu mengiring

Sy xpregnant pun tidoq miring sebab rasa selesa..huhu masa pregnant ni sy lapik perut dgn bantal nipis nak bagi selesa..huhu

Letak bantal d belakang... Masa miring jgn miring kepala kaki lurus... Belakang sandar sikit p bantal blkg.

Sama cam saya..tidur mesti mengiring ke kiri,bantal bwh perut..barj leh tido

Sama macam saya...4 bulan tu mmg dh kene tido alas bantal...baru selesa😅

Normal sis. Perut rasa tergantung kalau tak letak bantal bwh perut.

Normal. Cara tido kita semua akan lain tak mcm sebelom preggy

Normal