Darah lepas bersalin normal

Sya belum abis pantang lagi....mule ii darah dah abis ...tibe ii ada drah balik...sya jaga pantang sya...knp drh ade sEmula eh? Ade spe ii thu tak....

4 Các câu trả lời

tempoh maximum ialah 60 hari TANPA berhenti. kalau dah berhenti & ada semula, ia dah dikira sbg period. boleh google lebih lanjut pasal ni ya.

2y trước

kalau gap lebih 15 hari bru kira haid.. kalau tak masih dlm nifas

darah nifas boleh ada selama 60 hari. selagi masih dlm tempoh tu, mmg normal. lebih 60 hari yg tak normal dan kena cek doktor

2y trước

oky terima kasih

Normal.. mcm sy darah nifas memg mcm tu dia boleh keluar putus2

2y trước

okey terima kasih

normal