Boleh tolong ?

sya baru beranak masuk 4bulan1mnggu .. tapi start dekat habis pantang tu bahu saya sebelah kanan trlalu sakit . ingat angin .. so berurut tpi tk hilang juga sakitnya .. smpai skrg masih sakit .. itu sbb apa ya ?

1 Trả lời

mybe kurang senam kot . saya dulu mcm tu jugak sakit sgt . mungkin faktor lain sbb selalu kendong bby . so saya kalau free free buat simple senam di rumah . kalau tak buat sakit sgt . bila buat hari hari dlm 10minit mcm tu , alhamdulillah ada perubahan. kadang salur darah tuuu . saya pun gi berurut . kejap je elok psstu jadi blik . bila buat senam ringan ringan , alhamdulillah sampai sekarg ok🌸🌸