Doktor hospital sg buloh

Sya ade pegi klinik swasta,, and dktor kt sne kate sy positif pregnant and then bile cek kantung bby xdk,, mybe dh gugur dktor said,, and then pegi hospital sbb nk surekn lgi…dktor kt sni semua ejekkn sya and kate saya ni mcm2,, bukn sorg dua…tpi rmai,, siap yg ketawakn sya lgi…depn2 pulak tu,, ingt sya ni dtg sni suke2 agknye…mreka ketawa kn and ejek hnye sbb sya bru hbs period tros hamil,, bnde tu lawak ke??? Ingt sya xdk prasaan ke??

2 Các câu trả lời

aku pun xfhm ade juga pangai doc ktwakan org.. benda normal kot.. awak preg mcm org tua2 ckp bunting pelamin.. . dia gelak sbb dia xmcm awk kot.. mgkin dia jeles awk preg🥴 doa yg baik2 bisalah mnusia kan . doc pun mnusia bisa. ap pun kita ni pesakit jadi wajib drg cek apa masalah kita..

Allahu. Bersabar ya ibu abaikan dorang tu. Ibu kena kuat 💪🏻💪🏻💪🏻