keputihan

Sya ade masalh kepthn, skrg dh 3 buln prgnant. Tpi org ckp normal time mngndung.ada petua tk nk kurngkan keputihn sbb mnggu lepas doktr dh ambil sample kpthn n kne tnggu result lg 2 mnggu. Tp dktr xbg pape ubat lgi mngkn sbb kandungn masih awal. Tp sekrg rsa x selesa nak2 time nk solat tu kdng rasa was2 solt sbb kpthn yg jns cair keluar. Mommys ade pape petua tk untk kurngkn kpthn ni?

2 Các câu trả lời

Baik pakai panty liner.klu keputihan biasa normal.jjika warna kuning kehijauan ada jangkitan kena pergi klinik.biasa der ambk sample dan stat bg antibiotik

Berbau x sis?