mengandung ka tidak

Sya ada pertanyaan sy skrg tgh alami kram pd perut d tgh bahgian rahim..sakit pd punggung,pening2 tp x mual dn cepat lapar..test urin ari tu pd 22/07 tp negitiv.. Lgi satu sya x ingat last period bulan lepas.. Apa ka tanda nya ni ya..

2 Các câu trả lời

Tunggu dalam seminggu dua lagi, pastu cek awal pagi, kencing sikit, ambik masa tengah2 tu

Buat test sekali lagi pada awal pagi Lepas bangun after 1 week from your last test