masalah air kencing kotor

sya ada masalah air kencing kotor.... doc cuma suruh minum byk air.. tp masalah nya air kosong xboleh minum sbb mual asyik kena minum air manis je.. ada apa2 cadangan dan pandangan?

28 Các câu trả lời

Minum air barli. Ada cousin kena kencing kotor, doktor suruh minum air barli. Lepas tu terus okay. Kena rajin la minum air barli tu

Sy pon x boleh mnum air kosong klu x sejuk.. klu sejuk 2-3 liter boleh mnum..sejak pregnant ni la..sblum ni ok je

xleh minum air kosong..rebus minum air barli dgn kerap, jgn kurang minum air dan jgn thn kencing..tu je caranya.

Tkde cara lain dh sis, betul dh tu doc ckp. Sy dulu pun smpai nk termuntah tgk air tp paksa jugak diri minum

Sy pon sama mcm sis..tp nurse suruh perah lemon dlm air kosong tu dan jgn letak gula..

Mkn buah oren sis,n lpas buang air kcik bsuh brsih n lap brsih smpai kring,n minum byk air msk

Minum air barli. Buat sendiri je dekat rumah. Letak gula batu sikit. Minum sejuk sejuk sedap

Minum air barli... Cpt hilang kencing kotor

Minum air kelapa dan air barli sis..

Memang kena minum air kosong. 😅

6y trước

iye mual... sgt2 mual... air yg dlm peti ok la tu pon xlei byk