masalah air kencing kotor

sya ada masalah air kencing kotor.... doc cuma suruh minum byk air.. tp masalah nya air kosong xboleh minum sbb mual asyik kena minum air manis je.. ada apa2 cadangan dan pandangan?

28 Các câu trả lời

minum air barli tanpa gula .

Minum air barli suam sis. .

Minum air barli.

minum air bali suan

5y trước

Kalau tak ade kencing manis boleh minum 100plus

Try mnum air kelapa sis...sy awal2 preg dlu pn lngsung x blh mnum air ksong...doc suggest sy mnum air kelapa...syukur skrng kndungan suda 35 weeks dan sy msh ska mnum air kelapa...blh bersihkn air kncing kotor

mmg kene minum air kosong sis...atau sis beli air kosong yg ada perasa tu tp kos mahal sket.. x pun air cm coway cuccoo yg sejuk tp bukan air berais.... kencing kotor sakit sis boleg jd kencing berdarah dan lelama akan ada jangkitan ke bby..sis cubala dulu k..

Sis kena paksa diri juga minum air kosong, itu yg paling sihat & pengubatnya.. Elakkan minum manis masa kncing kotor

kne paksa diri mnum air kosong..mnum air kosong sejuk...sy kdg2 susah jugak nk abiskan segelas air kosong, skrg boleh dh sbb sy isi dlm botol air size kecik, x sampai 1 liter pun, pastu mnum dengan straw...serius cepat sgt abes dan asyik topup je air..tu je la cara sy..tapi...kne air kosong sejuk, xleh x sejuk. hehehe...