saja nk tanya😘 jom komen

Sya no.2 jom komen 😘

saja nk tanya😘 jom komen
3211 Các câu trả lời

2🥰doakan saya ye moga dprmudhkan bersalin dan dijauhkan dprd segala wabak covid🥺due 12/12 ni inshaAllah🤲🏻❤️

No.3 semoga dipermudahkan persalinan kali ni..dan dijauhkan dr segala penyakit. semoga kite semua selamat bersalin. aminn

1..doakan semoga urusan saya diprmudahkan ya... Saya pon doakan semoga diprmudahkan segala urusan ibu2 dekat luar snaa..

saya no.1 alhamdulillah semoga di permudahkan.. xde pengalaman jd takut tuh mmg ada laa.. hrp mommies blh bantu yer..

alhamdulillah..bru je test upt..otw ank yg ke 4..nk elak prgnnt time pkp ni..tp nk.bt cmne..rezeki Allah nk bg kan..

no 1..hamil pertama keguguran 5w..lepas tu x dtg period..rupanya pgnent lagi..skrg pn 5w..harap kali nie baik saja

7 jugak min .. penat oii ,dua2 menyusu ,baby umur 7bulan yang sulung dah 2 tahun 5bulan masih menyusu dada ..💪

alhamdulillah saya no 2 dah...lgi sebulan due..doakan saya ya dipermudahkan bersalin musim2 pandemik ni😍😍

S͢y͢ s͢d͢g͢ m͢n͢g͢n͢d͢u͢n͢g͢ a͢n͢k͢ k͢e͢ 7.X͢d͢e͢r j͢w͢p͢n͢ k͢a͢t͢ a͢t͢s͢😅

nombor 2. tengah tunggu hari je ni. mohon ibu2 doa kan ye semoga dipermudahkan segala urusan Aamiin 🤲