saja nk tanya😘 jom komen

Sya no.2 jom komen 😘

saja nk tanya😘 jom komen
3211 Các câu trả lời

6 tngah pantang keguguran 😢 doakan smoga Saya Ada rezeki lg .

3y trước

amin kak rezeki sentiasa ada cuma tungu masa yang sesuai je , mohon tabahkan hati ❤️

no 1... doakan saya yaa... insya'allah awal bln 11/2021 jumpa la sya dgn baby sulung saya... 😊😊

5.. mil suruh tunggu lg 5tahun..umur pun dh 34..kalau boleh nk tmbh skrng.. sbb yg ade ne dh 2tahun

no 7 🙋‍♀️baby baru nak masuk 6bulan. hujung tahun ni baru pikir nak tambah lg ke tak 😬

Kndungan prtama setelah hampir 7 bulan lbeh menanti 🥰 Alhamdulillah syukur kepadamu ya Allah..

No 4.. Doakan saya mommy2 semua 🥰 Saya masih ikhtiar lagi nk dptkan zuriat... ☺️❤️

no.3 sekarang tgah tggu hari ja nak bsalin...kalau x sakit jugak kena admit ward 21 hb ni...

Alhamdulillah.. buat masa ni no 7 lebih kurang 5 bulan yang lalu dapat anak no 5.. ☺️

No 7. Anak no 2 baru masuk 7 bulan nak rest dulu puas puas baru plan nak pregy lagi 🤭

no.1, bln 3 kawin dlm tengah bln 4 check upt double line,alhamdulillah dapat rezeki awal