Sdih kguguran

Sy yg bru kguguran tmpoh hari. Sy cma nk luah sy rndu kn ank sy. Ble sy buka apps ni, scara auto sy akn nangis, sdih. Tringat2 kn ank sy. Pngalaman sy prgnant kn dia, mcm2 bnda sy xblh bau, xblh mkn, xblh mnum. Kuat sgt alahan nye. Jika nk berbanding kn dgn prgnant yg sblm2 ni.

2 Các câu trả lời

klu sy kan..sy delete apps ni. xsalah utk sedih tp klu lama sgt tu rasanya mcm xbrp elok sbb seolah2 kita tak boleh terima apa yg Allah tentukan. sy prnh keguguran kembar..suami mmg terbawa2 sedih smpai sy sndri tegur tak elok mcmni. sy yg lalui proses gugur tu, sakit bergolek sblm janin turun..tp bila kita redha dan lapang dada..inshaAllah ada yg lebih baik menanti.

Sy pun bru ggur sis..ada time rasa nk buat group chat utk ibu2 yg kguguran tpt luah sedih