pendarahan non stop dh lebih 2 bulan

sy xtau la nifas sy bila berhenti. sentiasa ad lendir kuning2 putih. pastu hari ke 62-64 tiba2 kluar darah ktul2 pulak sy dok igt period la. dh habis tu smbung lg lendir putih. pastu smlm hari 79 darah kluar balik. wehh seramnyaa kenapa eh. xtau nk tgk bekas jahit tu cmna tnya suami dy x reti tgk gak haha. tapi x sakit dh pon. camna nk buat eh

2 Các câu trả lời

nifas takat 60 ari je..tu dah d kire darah istihadah.sis refer doc la

pergi klinik sis.

2mo trước

darah lebih 60 hari tu kira penyakit dh.