Salam mommies..sy br pregnt 10wks..ni yg no 4..ank² yg sblm ni all boy..jd sgt berharap yg ni girl..

Sy xmorning sickness mcm yg sblm ni jgk..cm loya n tekak payau ja..adakah simptom sama mcm pregnt yg sblm ni maknanya yg ni pn boy?sgt berharap dapat girl..😭😭😭

2 Các câu trả lời

x kisah boy or girl...janji baby sihat Puan dan semoga rezeki yg diberi oleh Allah dijaga sempurna

x kisah boy or girl...janji baby sihat Puan dan semoga rezeki yg diberi dijaga sempurna