Siapa geng 5 week?

Sy ttc setahun.. Semoga kandungan kt semua baik2 je..

8 Các câu trả lời

Amin.. saya pun 5 weeks, dulu 2 kali pernah keguguran semoga ada rezeki anak pertama kali ni. Nak tanya memang normal ke perut rasa cramp macam sengugut setiap masa? Nak pergi klinik check macam terlalu awal sangat..

7mo trước

Terima kasih sis.. baik insha allah lagi 2 minggu pergi cek

saya ttc 8 tahun.. ni 3rd time, 5w jgk.. sblm ni 2 kali gugur.. mohon doakan kandungan saya menjadi kali ni ye mommies smua.. lama tggu utk ada zuriat sendiri 🥹

7mo trước

aamiin.. semoga doa berbalik kpd awak jgk ❤️

Sama saya pon ttc setahun. Ni da delay 8 hari. Saya takut nak cek. Harap adalaa happy news hihi. Take care mommyy

7mo trước

Xde.. xperlu puasa air.. bila2 msa je bole cek..

Saya😇😇 ttc setahun jugak slps gugur thn lps. Semoga baby kita sihat smpi hri yg d tunggu2🙏

7mo trước

aamiin..

Saya ttc setahun juga tapi 2nd baby. Skrg pun 5 week tapi upt saya masih samar

7mo trước

sama laa samar jugak baru 5w..in shaa Allah positif tu cuma kandungan masih awal kn..next week blh try cek balik upt

saya 6weeks penantian 1tahun lbih 😭

7mo trước

betul amin2 sbb sbelum ni sy pernah gugur harap kandungan ni baik2 dan sihat 9bln 10 hr😭🤲🏻

amin🤲🏻🤲🏻

Aamiin...