FPP Hospital Putrajaya

Hi, sy try call FPP Hospital Putrajaya untuk confirmkan appointment tapi tak penah dpt... Siapa ada pengalaman mcm saya... Boleh advice tak mcmana nk contact dia...

1 Trả lời

Better sis g direct ke sana... Kalau nk bersalin dkt sane..n kne dftr awl..sbb slalu full booked until ujung taun... Mcm ritu awl taun sy tnye...dh full booked smpai bln 1 taun dpn.. cer sis g sane directly chck dlu dgn pakar o&g msih ada slot kosg or x tuk booked ikut tarikh due sis....sblm dftr ke kaunter dftr fpp..

5y trước

oh ingtkn lum dftr lg..Kalau mcmtu better g direct hsptl..jika xdpt nk col..kalau sis ada ms trluang.. jd xde sis trtnye2 . Mne tw phone sne rosak ke or etc